Sfeervideo Intratuin Enschede

Geschreven door Jacco Schalkwijk

mei 23, 2024

We hebben supertof nieuws om te delen! Dronevlucht-Twente heeft onlangs samengewerkt met Intratuin Enschede voor iets heel speciaals. Intratuin wilde zichzelf op de Duitse beurs in de schijnwerpers zetten en wie kan dat beter doen dan wij met onze drones?

Dus, we zijn langsgegaan bij Intratuin Enschede en hebben een mega sfeervolle video voor ze gemaakt. Denk aan prachtige luchtbeelden van de groene oase, de kleurrijke bloemen en planten, en natuurlijk al die gezellige hoekjes waar je gewoon wilt blijven rondhangen. Onze drones hebben alles vastgelegd, van de mooiste bloembedden tot de knusste zithoekjes.

Het resultaat? Een supervette video die precies laat zien wat Intratuin Enschede zo bijzonder maakt. En het beste van alles, deze video gaat mee naar de Duitse beurs! Zo kunnen onze oosterburen zien wat voor een fantastische plek Intratuin Enschede is, en dat allemaal dankzij onze samenwerking.

We zijn echt trots op deze samenwerking en kunnen niet wachten om te zien hoe Intratuin Enschede het gaat doen op de beurs. Dus, als je binnenkort in de buurt bent, ga zeker even langs bij Intratuin Enschede om de sfeer zelf te proeven. En hou onze socials in de gaten voor meer

ONTVANG 10% KORTING


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% op de eerst volgende offerte!

Je bent succesvol op de lijst gezet!