Realisatie rioolgemaal te Wehl

Geschreven door Jacco Schalkwijk

december 18, 2023

In een naadloze samenwerking tussen het waterschap, U&Rick en Dusseldorp is er recentelijk een belangrijke mijlpaal bereikt in de realisatie van een nieuw rioolgemaal in Wehl. Deze samenwerking illustreert de kracht van gecoördineerde inspanningen om waterbeheer te verbeteren. Het project omvatte de installatie van een hoogwaardige HDPE-put, een cruciaal onderdeel voor een efficiënt rioleringssysteem.

Het waterschap bracht zijn expertise op het gebied van watermanagement in, waarbij duurzaamheid en milieuoverwegingen voorop stonden. U&Rick, gespecialiseerd in technische oplossingen, bracht innovatieve ideeën en technologische knowhow in om de functionaliteit van het rioolgemaal te optimaliseren. Dusseldorp, met zijn ervaring in bouw en infrastructuur, coördineerde naadloos de fysieke implementatie van het project.

Het resultaat is een state-of-the-art rioolgemaal dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze succesvolle samenwerking toont aan hoe verschillende disciplines kunnen samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken en de kwaliteit van waterbeheer te verbeteren

 

ONTVANG 10% KORTING


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% op de eerst volgende offerte!

Je bent succesvol op de lijst gezet!